• Ungheste
  • Træning
  • Fold
  • Træning
  • hesteisne1

Om os

Anne Engsig
Anne og Preben ejer Hindbjerghus og ejer de fleste heste, som er beskrevet og er til salg her på siden. De bor i deres skønne træhus 300 meter fra gården. Anne har redet, siden hun var barn. Efter en diskusprolaps sidst i 1970´erne fik hun øjnene op for islændere, hvis bløde gangarter er gode for en dårlig ryg. De voksne døtre, Pernille og Malene, deler interessen for avl og ridning, og der er et stort fællesskab omkring hestene. Anne er uddannet lærer og psykoterapeut og har arbejdet som lærer, misbrugsbehandler, privatpraktiserende konsulent. Nu nyder hun livet med heste, familie og rejser. Preben er god til at køre rundt i den gamle traktor og ordne i skoven, omkring gården og på ridebanen.

 

 

 

Malene Engsig
Malene driver sin lille hestevirksomhed på Hindbjerghus, hvor hun træner heste udefra og fremviser salgshestene fra gården. I 1997 blev hun uddannet på beridderskolen Hólar på Island. 
Hun er også uddannet lærer og har overbygninger i psykologi og sociologi.
Hendes mand Jakob er journalist og rejser for tiden til Afrika flere gange om året for at optage film. Deres børn Marie og Mathilde bruger flittigt omgivelserne på Hindbjerghus, hvor der kan kælkes i bakkerne om vinteren og rides småture, når vejret er til det.

 

 

 

 

 

 

 

Hindbjerghus

Hindbjerghus er en gammel firlænget gård, som lige er sat i stand fra kælder til kvist. Til huset hører en stald med 12 hestebokse. Det gamle høloft har vi indrettet til rytterstue med køkken og plads til kurser, fester og møder. Vi lejer gerne ridebane og rytterstue ud.

Kontakt os for mere information.