• Træning
  • Ungheste
  • Fold
  • hesteisne1
  • Træning

Solgte heste

 

Vala fra Lynghøj

Julia fra Hindbjerghus

 

Trana fra Hindbjerghus

 

David fra Hindbjerghus

 

Lipurtá fra HindbjerghusSimi fra Hindbjerghus DK2003102188

 

 

Saga fra Guldbæk DK1995207114

 

 

 

 

 

 

Askja fra Hjorthøj  (Kommission) 

 

Rödull fra Hindbjerghus DK2007104680

 

Rut fra Hindbjerghus DK2007207040

 

 

 

Ösp fra Bjarup

 

Örk fra Bjarup

 

Gigja fra Bastruplund

 

Hjörtur fra Hindbjerghus

 

Vignir frá Selfossi

 ____________________________________________________________________________________________________

Koral fra Hindbjerghus

 ____________________________________________________________________________________________________

 

Otur fra Hindbjerghus

_____________________________________________________________________________________________________

 

Skári fra Hindbjerghus
Smukke, vingebrogede Skári er solgt til Evelyne Hansen Schweiz, der forelskede sig i ham på vores hjemmeside og drog til Viborg og købte ham. Evelyne melder, at den nu 4-årige Skári ser super godt ud og tegner til at blive en virkelig god hest. Det glæder vi os over at følge med i.Freisting fra Fauskjær
Henrik og Ulla på Fauskjær, der har avlet og kåret Freisting, har købt hende tilbage. Så efter at vi har nydt  Freisting og hendes afkom i 9 år på Hindbjerghus, er Freisting vendt hjem. Tillykke til Henrik og Ulla på Stutteri Fauskjær. Vi håber I får ligeså stor glæde af hende, som vi har haft.

 


Gæla frá Bakkakóti

Gæla er kåret i første klasse med 8.08 total og 8.25 for rideegenskaber. Hun har gangarter i særklasse og er mild, samarbejdsvillig og superenergisk.
Hun blev kåret i 2004, hvor hun blev fløjhoppe ved Forårskåringen i Herning og samtidig blev hun årets bedst kårede hoppe for rideegenskaber. Vi har beholdt to afkom efter hende.
 
 


Snjókappi fra Hindbjerghus
Lækker, talentfuld vallak. Stor, smuk og med en fantastisk farve.
 Gode bevægelser og dejligt sind.Hoppe efter kårede forældre – smuk farveFemårige Sólbjört frá Hindbjerghus har fire – måske fem fine gangarter og masser af power og løbeglæde. Hun er professionelt trænet et par måneder sidste år. Suser bare af sted i tølt med godt tempo. God trav. 
Til øvet rytter, da hun er meget fremadgående. Måske kåringsemne. Sjov turhest.

F: Hrannar frá Kyrholti (B: 8,10, R: 8,54, T: 8,32)
M: Dögg fra Vinkærgård (7,69). Bjørn fra Hindbjerghus -SOLGT-


Meget lækker og elegant 1-års hingst efter Saga fra Guldbæk og Hlynur frá Kjarnholtum.
Solgt til Thea Fenger-Cederborg på Sjælland.

Rar, ryttervant tølter - Solgt-

Lille (ca. 132), utrolig rar vallak efter Gassi og kåret mor. Han tølter og traver taktfast på marken (masser af tølt) og bliver sandsynligvis en behagelig og ukompliceret skovturshest med oplagt familie-hest-potentiale og til brug i lette klasser.

Han blev gjort sadel- og ryttervant sidste efterår uden problemer. Brusi kan ikke ligefrem kaldes en skønhed, men han er en sød og pålidelig hest, der er klar til tilridning nu. Mor er en meget lækker ridehest kåret med 7,68. Morfar er Hrafn frá Eskiholti.

Meget talentfuld konkurrencehest – SOLGT-


Elegant og meget høj, rødskimlet 4-gængervallak på otte år. Danskfødt.
Flot, flot tølt med god takt, rigtig lækre grundgangarter og meget stort potentiale. Klar til sit første stævne i middelsvære klasser!
Navn: Jörgli fra Tågerup.Vallak efter Ljosvaki – SOLGT-


Dreyri fra Hindbjerghus er redet i to måneder. Han har behagelig, pæne gangarter og gode tøltanlæg. Rød, middelstor, god grunduddannelse og masser af power til en frisk turrytter. Halvsøsteren Littla Svala fra Gammelgab (e. samme mor og Aspar) har 1. Klasse for rideegenskaber.

Far: Ljosvaki frá Akureyri

M: Silkisif fra Vestkysten, mf: Gardur frá Littla-Gardi, mormor er kåret lige under 1. Klasse.Kommende stjerne efter Garri? –SOLGT -

-


Vallak med BLUP 120 total, tølt og rid!

Fálki fra Hindbjerghus er en elegant, velrejst vallak med kanon afstamning.
Middelstørrelse, meget fin hals og overlinje. Fálki bevæger sig flot og viser alle gangarter på marken. Han er til den sensitive side. Kan du håndtere det, får du med meget stor sandsynlighed en fantastisk ganger med tiden. Hans far er verdens højst kårede hingst, Garri frá Reykjavik. Mor er en rar og letridelig hoppe efter Hrannar frá Kyrholti, der tilmed har fem super, adskilte gangarter med masser af fart og løft.Super avlshoppe. Kåret. – SOLGT-


Tritla fra Godthåb er kåret: Hun efter kårede forældre, har fantastiske gangarter og super sind. Hun er mor til tre hopper, og vi har de to (efter Garri frá Reykjavik og Jarl frá Midkrika) her på stedet.4-års vallak efter Ljosvaki – SOLGT-


Dreyri fra Hindbjerghus er redet i to måneder. Han har behagelig, pæne gangarter og gode tøltanlæg. Rød, middelstor, god grunduddannelse og masser af power til en frisk turrytter.
Halvsøsteren Littla Svala fra Gammelgab (e. samme mor og Aspar) har 1. klasse for rideegenskaber.Far: Ljosvaki frá Akureyri
M: Silkisif fra Vestkysten,
mf: Gardur frá Littla-Gardi, mormor er kåret lige under 1. Klasse.